Minecraft 1.6.1 paardenupdate verschijnt vandaag

Minecraft 1.6.1 paardenupdate verschijnt vandaag

De volgende update van Minecraft, versie 1.6.1 verschijnt vandaag. De zogenaamde “paardenupdate” geeft je beschikking tot paarden die je kan temmen, berijden en fokken. Ook is het mogelijk de viervoeters te gebruiken in gevechten. Daarnaast bevat de update een aantal andere toevoegingen en verbeteringen.

Eerder presenteerde ontwikkelaar Mojang Snapshot 13w19a, een preview van de nieuwe update naar 1.6.1 met enkele toevoegingen. De update bevatte toen de mogelijkheid om gewone ezels en muilezels te gebruiken. Daarnaast kregen de stoffen lapis lazuli, houtskool en kool een nieuwe textuur.

In versie 1.6.1 kun je kiezen uit vijf verschillende soorten paarden: normale paarden, ezels, muilezels, skelet-paarden en zombie-paarden. Je hebt de keuze uit 35 verschillende rassen en zodra het paard getemd is kan je het opzadelen en bewapenen.

Naast de paarden heb je nu ook blokken lood, kleden, naamkaartjes en harde klei tot je beschikking. De Minecraft launcher is ook geüpdatet, waardoor de applicatie nu de mogelijkheid tot automatische updates en beter beveiligde wachtwoorden bevat.

De paardenupdate lijkt een populaire vernieuwing van het geliefde spel te worden. Hoe ga jij jouw paard noemen?

Download hier Minecraft 1.6.1

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden